29 Mart 2006

İçim bi tuhaf oldu....


1999 17 Ağustos'da İstanbul Büyükçekmece'de sahilde oturmuş bir elimizde gazoz, bir elimizde istanbul simidi, gözümüzde gazetenin verdiği gözlüklerle güneş tutulmasını pek bi keyifli seyretmiştik.
Fakat o zamanda tıpkı bugün olduğu gibi hafif sarımsı isli puslu bi hava varmış gibi olmuştu. Hava bulutluymuş gibi ama güneşte varmış gibi gölgeli... değişik bir ruh halini barındıran duygular yaşatmıştı bana.
Gecesinde de 17 Ağustos büyük depremini yaşamıştık. Orta hasarlı evden yarı çıplak fırlayıp Ankara'ya geldiğimiz zamanlarda geçen süreler nasıldı. Ne vakit çıktık, ne vakit geldik korku filmi gibi geliyor şimdilerde bana.
Bugün aynı havayı yine yaşadım. İşyerindeki arkadaşlarla meraklı meraklı seyrettik bi müddet. Çok ta ilgi göstermemeye çalıştım kendisine zira bir öncesinde acı tecrübeler yaşattı bana.
Bu sefer uğurlu gelirsin inşallah tutulan güneş......

nimet

2 yorum:

CRESCENT dedi ki...

Bence uğursuzluk gazoz ve simitin bir araya gelmesindendi:)) dün varmıydı elinizde gazoz ve simit? Yok! o zaman kötü bir şey olmaz merak etme :))))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescent tutulma uğruna kebaplar yaptırırdım ama öncesinden biraz aramiz acik biliyomusun:))))) o sebeple görmemezlikten geldim.

nimet