26 Mart 2006

Mesut bünyeden sıradan notlar 2



Cumartesi günü Blog komşum sardunya ve yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğum melek (ANKAN) dostlarım benim müzeyi ziyarete geldiler.
Çok memnun oldum. Kaplumbağayı da özlemiştim zaten. Fakat aktrist e börek koymadım giderlerken diyerek sonra kendimi kahrettim ama neyse borcum olsun:)
Bidilik Kaplumbağa bana bu güzel fincanlardan getirmiş. Fıstık yeşili mutfağıma çok yakıştılar.
Nazanın da pek bi ilgisini çekti bu arada.
Git gel hayatın bir köşesine sıkıştırılmış masa başı sohbetleri çok hoşuma gidiyor. İtiraf edeyim özellikle yalnızca hemcinslerimin olduğu masa başı sohbetleri:)


Ben onun dilinden anlarım, o benim dilimden anlar. Hele ki bu insanlar iç dünyasından haberdar olduğum insanlar olursa daha bi tatlı keyif veriyor insana.

Güzel bir günün ardından akşam da bir diğer blog komşum, hayat arkadaşım kadar hayatımın içinde olan crescent ve çekirdek ailesi bizdelerdi. Mutlu bir gündü.
İyiki geldiler.
Bu arada crescent yaptığın yeni tabloları nereye asacaksın gibi can alıcı bir soru sorduki o vakit anladım hakkaten benim ev müzeye döndü. İnşallah seneye yada engeç 2008 yılına kişisel sergimi açabilirim.


nimet


8 yorum:

CRESCENT dedi ki...

2 saatlik akşam gezmesi bizim içinde hoş bir action oldu,mesafeler ne kadar uzakta olsa azmin elinden bir şey kurtulamaz :)
Bu arada linklerinde şu ismimi güncelle yahu,ya sil yenisini yaz yada yanına ekle :)))
Bir şey daha kendilerine ulaşamadığım arkadaşlar için;sayfamda bugün yazdığım yazıya lütfen bir göz atın ve dikkatli olun derim.

CRESCENT dedi ki...

şimdi gördüm düzeltmişsin ama çok küçük yazmışsın yaaa ,bari ilk harfimi büyük yazsaydın :))))

Annelog Atölye dedi ki...

Oh ne güzel toplanmışsınız:)
Müzedeki resimleri görebilir miyiz bir ara Nimet?

nimetin.blogspot.com dedi ki...

tamam hilal du onu da yapayim:))

anne tabi ki gorebilirsiniz. mayis ta resim sergisi var. orada çekilmiş resimleri sayfama taşıma niyetim var:)

nimet

Sardunya dedi ki...

Valla nimet, gözümden kaçmadı Kaplumbağanın sana kıkır kıkır gülüşü gider ayak. Bu işi Aktrisden gizli yapmak da içime sinmedi valla ne yalan söyliyim... Nazanın yaptığı pastalar nefisti... özet: bir daha bir daha bir daha...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

olacak sardunya olacak:)) tadi damağımda kaldı:) fakat kaplumbağa çok tatlı yaa....

nimet

Age35 dedi ki...

Hadi bakalım,bizlerden habersiz bir araya gelin durun bakalım....

nimetin.blogspot.com dedi ki...

yaaa secret ablanda ne numaralar var yani:)) insallah mayista yargi mensuplari resim sergisine katilacagim. o vakit sergi resimlerimi burada yayinlamayi dusunuyorum. onemli bir gun benim icin cünkü.

age:) ankarada olsaydin bi blog toplaşması gunu cevirirdik hep birlikte dimi:)) yani ille bi ev gezmesi ayarlarız böyle. maid in Türk:))))

nimet