24 Nisan 2006

Maratona devam...


Cumartesi-Pazar canavarıyız biz. Bütün bir hafta uyuz uyuz yaşayıp haftasonu canavar oluyoruz. Başka tatil yok hadin bakalım iki gün size, elinizi çabuk tutun diyen bir güç var zihnimizde. Önümüzdeki 3 hafta sonunun planı yapılmış durumda. Planlardan arta kalan zamanlar için de yeni yeni planlar yapıp olayı abartıyoruz. Olmadı bide üstüne televizyon makinesi ve beyaz show'u köküne kadar seyrediyoruz. Aman diyim boşa geçirmeyelim hafta sonu tatilini, ziyan olursa üzülürüz sonra Allah muhafaza yani dimi :)
Rejime başlamıştım ama dayanamadım magnum dondurma yedim. Suçlu hissediyorum kendimi. Vergi kaçırmışım gibi falan hissediyorum hatta!

Yeni haftama merhaba. Haftasonu için enerji toplamam lazım.

nimet

6 yorum:

CRESCENT dedi ki...

Bırak hafta sonlarını özellikle bu hafta içi de bayağı hareketli geçecek bence, ya sence :)))) Anca beraber kanca beraber :)))

Annelog Atölye dedi ki...

Olsun, öyle daha zevkli bence:) Bizde de haftasonları hep çok hareketlidir. Evde duramıyoruz:)) Rejim için üzülme bence, kaldığın yerden devam edince birşey olmuyor:)

sevil dedi ki...

aynen bizde haftasonu gelince sasırıveriyoruz nimetcim. 19 mayıs tatilide dahil olmak uzere bizde planlanmıs durumdayız :)
iyi haftalar diliyorum

Age35 dedi ki...

Doğru diyosun Nimetcim hepimizde aynı teleaş.Aman oraya da gidelim ,alışeriş de yapalım,gezmeye de gideim derken pazartesi devrik gidiyoruz işe...

zeyno dedi ki...

Nimet, biz kış hafta sonlarında pek bi eve kapanırız da, yaz geldi ya şimdi inşallah savulun biz de geliyoruuuz...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescent du bakalım nolacak:)))

annelog rejim konusunda da bir yazı yazacağım:)) diyet listemi açıklayacağım sizlere:)

way sevil bizim 19 mayıs planları bir tane de değil bir kaç tane:) aradan bir tanesini seçecez:)

age senin tempo hafta içi hafta sonu hep aynı gibi geliyo bana:)) takibindeyiz yani:)

zeyno sizin hafta sonu parkınız da çok güzel. ne güzel bir parkmış o öyle ya.

nimet