20 Şubat 2007

SIRADAN NOTLAR 2...

biğirrrr çok sıkıldım
ikiiiiii yerim çok dar
üççççç senden çok var.....

imdat kurtarın beni! :)
Bozuk plak gibi takıldı kaldı bu şarkı zihnimde. Sabah şarkının nakarat kısmını içimden tekrarlayarak uyandım! Ne alaka!!

Birde şu var;
alışmalıığıııııı
alışmalııığııııı
yıkılıp yeniden kalkmayaaaaaaa.....

dönüşümlü olarak zihnime takılmış durumdalar vallahi imdat!!!

şarkıları kötülediğimden değil elbette ama en olmadık yerde içimden sadece bu kısımlarını tekrar eder buluyorum kendimi komik ya:)))

Çok ciddi duruyorum, ciddi ciddi dinliyorum, karşımdaki insan da çok ciddi, ciddi ciddi konuşuyor ama ben içimden habire; biğirrrr çok sıkıldım, ikiiiiiii yerim çok dar...... nakaratını tekrar edip duruyorum.:))

Bu hafta sonu Tunalı'da yürüyüş yaparken yanımdan eli yüzü düzgün, entel tipli yirmili yaşlarının sonlarında iki genç geçiyordu ve bir tanesi yüksek sesle "birrrrr çok sıkıldım.... ikiiii yerim çok dar....." diyerek yürüyordu:))))
takılıyor cidden:)

Bunların dışında iyiyim:)) sıradan hayatım sıradan sıradan devam ediyor işte:)

sevgililer günü toplantıma sevgilim gelemedi:) hediyesini geçen senemin sevgilisine verdim:)
yine çokkk eğlendim. Aşkıyla kuytu bir köşe bulmuş gençler ve özellikle garsonların eğlencesi oluyoruz bu tür yerlerde. Çünkü değişik ebat ve çeşitlilikte bir sürü kadın, hepsi hep bir ağızdan konuşuyor, bi taraftan içiyor, birbirlerine hediye veriyor, resim çekiyor..... devamlı bir hareketlilik. Neden? herşeyi iki saate sığdırmak zorunda:) evde kocası bekler, çocuğunu ya annesine ya da kocasına bırakmıştır.. haliyle aklı evde:) ve çabuk çabuk iyi vakit geçirme derdinde:)

Baharımsı baharımsı havalarda beni mutlu ediyor. Ruh halim kesinlikle havalarla iletişim halinde. Biraz barajlarda su kalmadı, sular ha kesildi ha kesilecek endişesi duysam da havaların iyi gitmesi durumundan mutluyum:)

Ayağımın yandığından bu yana yazlık ayakkabılarla işe gelip gidiyordum, bugün ilk defa çizme giydim:) Biraz acıyor ama önemli değil:) Şayet kış günü yazlık ayakkabı giyen bir kadın görürseniz sakın ola eleştirmeyiniz kendisini:)

nimet

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bazen oluyor böyle abuk şarkılar, türküler takılıyor insanın kafasına. Tüm gün zihninde biri söyleyip duruyor, konsantre bile olamıyor insan işine. Geçen günde benim aklıma "aman mor koyun meler gelir" takıldı, niyeyse. Üstelik "meler" kısmı tam meleme sesi olarak:)
Çenebaz

CRESCENT dedi ki...

:))) Merak ettim kim söylüyor bu şarkıyı? :))
Bu havaları bende seviyorum, piknik yapılacak gibi olsa da yine gitmeye başlasak Ahlatlıbel'e :))

Yaz dedi ki...

Roberin şakısı (biiirrr çok sıkıldım) benimde dilime dolandı geçenlerde ama diğer şarkıyı hiç duymadım :)

kurunane dedi ki...

nimetcim müzik konusunda o kadar bilgisiz bir insanım ki ben hiçbirini bilmiyorum. çünkü ben hiç müzik dinlemem. evde ne radyo, ne müzik seti nede benzer bişe var. kanımca ben bu yüzden ruhsuzum :)

Ayçiçeği dedi ki...

Ben bu müziği bilmiyorum, duymadım hiç. Ama merak ettim şimdi.

Bir de özledim ben yazlık ayakkabı giymeyi :)

zeyno dedi ki...

Arada benim de dilime takılıyor bu şarkı, bir farkla benim üçte bitmiyor alıp başını gidiyor rakamlar:)))

yummymummy dedi ki...

gecmis olsun nimetcim.. nazar cikmis derler:):) Umarim simdi hersey yolundadir...
rober arkadasimizi ben de beyaz showda seyrettim gecen haftalarda, bu sarkiyi da evet beyne takilana kadar soyledi kendisi.. saclari kabusum oldu yalniz...

ev perisi;) dedi ki...

Sofranızdan bereket, gönlünüzden muhabbet, evinizden huzur eksik olmasın...
Muhabbetle...