03 Nisan 2007

Yeni yüz!



Eskiyi yeni yapmaya çabalamak çok zor! Düzeltmeye çabaladıkça binaların mimari harikası! ortaya çıkıyor.
Pimapen, balkon kapatma vs. işlerine kalkıştık. Gerçekten zor. Duvarlara çivi çakmaya kalkıyorsun bir kalıp duvar sıvası kalkıyor.Elektrik kabloları eskiyip seni aniden karanlıkta bırakıyor. Mesela bizim evi yapan yerleri mermer yaptırmış! ne akla hizmet yaptırdı bilmiyorum. Hem binaya ağırlık, hem de ev içindeki bakımı mümkün değil.
Sardunyam mutfak balkonunu kapattığın zaman mutfağın buharı camları buhar yapıyor bilesin demişti:) evet sardunya buhar oluyormuş hakkaten:)
Bin parçaya bölünmüş vaziyetteyim yine:) Beynimin içindeki tilkiler fazla mesai yapıyor. Her bir lobunda ayrı düşünceler mevcut. Bu düşünceler kendi aralarında klasörlere ayrılmış vaziyette:)
Bütün bu telaşlarımın arasında kızıma çizgi oynamayı öğretmeye çalıştım. Çok komik oynuyor:) tek ayak üzerinde zıplamayı bi türlü beceremiyor yazık:) Vaziyet buyken ip atlamayı öğretmenin bi alemi yok diyorum ben:)) çocuğun kafasını fazla karıştırmayım bari:)
nimet

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş
Güle güle çay keyfi yapın:)
Bu arada biz de çok beğenmiştik bu masayı. Balkona düşünüp Kaplumbağa yüzünden vazgeçmiştik:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

insanı zorluyor ve yoruyor bu tür işler ama, umarım sonuç istediğin gibi olmuştur.:) çizgi dediğin, bu bizim sek sek oyunu mu, yoksa başka mı? kızımız yok ya, bilmiyoruz biz onu.:)))

zeyno dedi ki...

Oysa biz ne çok severdik o oyunları, çocukluğum geldi gözümün önüne....

cenebaz dedi ki...

Güle güle kullan yeni balkonunu. E bunlar tabi apartuman çocuğu. Bilmiyolar öyle tek ayak üstünde zıplama filan. Ama ver bilgisayar oyunu ya da cep telefonu , dakikada 500 kelime yazarlar:)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

sardunya:) bizim balkona tek uyan masa buydu. hem ucuz du da:) sandalyeleriyle birlikte falan:)

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

fikriminince gülü bildiğin sek sek oynu:) biz ona kendi aramızda çizgi diyoruz:))) eskiden öyleydi. yada biz adını öyle koymuştuk bilmiyorum;) bide çinçan vardı galiba. bak ya çinçan mıydı hani şu ayaklarımıza taktığımızın arasına ipleri gerip atladığımız. tobe tobe aksam aksam kafam karisti fikrimince gülü be:))

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

zeyno evet ya:) güzel günlerdi hakkaten:)

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

cenebaz biraz da benim kızımın beceriksizliğinden kaynaklanıyor canım:)))

nimet

yummymummy dedi ki...

Bi de lastik atlardik... Iki kisi ayaklarinda gererlerdi, once bilekte baslardi, sonra dize cikardi sonra bele cikardi falan, level atlardik yani.. evde karsilikli 2 sandalye koyup lastigi gerip calisirdim...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

nimetçim, onun adını bilmiyorum da, hiç beceremediğimi çok iyi hatırlıyorum.:) O ipin üzerine basayım derken, kafa üstü kaç kere çakılmıştım.:)))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

yummy işte biz ona çinçan diyorduk:))) sanırım çocuklar ne isim takarsa o isim oluyor bu oyunlar:))

nimet

kurunane dedi ki...

evde tadilat yaptığınıza göre ev sahibi olmalısınız. ah keşke benim evim olsada eskiyi yeni yapmaya çalışsam diye düşünüyorum. güle güle oturun canım.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

kurunane içten bi dilek dilemişsin:) umarim benim evimden çok çok daha iyisi senin evin olur:)

nimet

CRESCENT dedi ki...

Güle güle oturun yeni balkonunuzda,afiyetle kahvaltılar yapın :)

cenebaz dedi ki...

Biz de lastik derdik ve ben de evde 2 sandalye arasında çok çalışırdım :)) Madalya takacaklar ya

Günce dedi ki...

Mutfak güzel olmuş :)))) güle güle oturun :)) nazan'a da çok güldüm yaa nimet teyze :) onu öyle sek sek oynarken düşünüyorum da :))) yanım da olsa da mıncıklasam bi güzel :))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

güncem bi komikti ki nazan:))) suratında ciddi bir ifade. yaptığını da sanıyor yazık:))) dengesiz dengesiz zıplayışlar ama asla tek ayak değil.:))))

nimet