02 Ekim 2007

İMAJ

Sonunda kestirdim saçları.
Olmadı birde üstüne alışveriş yaptım.

Pazar günü bir partiye davetliydim.
Pazartesi günü mail trafiğinden anladım ki saçlar beğenilmiş:)

Ama bugün komik bişey yapmışım. Saat 10,30 itibariyle farkettim ki elbisemi ters giymişim!!! Allahtan kendim farkettim:)
Bu sabah, evden çıkmadan önce biraz vaktim kaldı ne güzel diyerek sabah kahvemi içmiştim.  Niye vakit kaldığı anlaşıldı. Sarsak nimet yapmış yine bi sarsaklık.

Bir keresinde de Nazana yırtık çorap giydirmiştim. Kendisini etüd e bırakırken farkettim. Nazan çorabın yırtıkmış!!! diye kahretmiştim kendimi. Nazan da gayet sakin "ben giydirirken farkettim anne" demişti. E peki neden söylemedin nazan dedim.
"çünkü benim için farketmiyor anne, ben onu diktiririm merak etme sen" demişti. :)
Ne deyim Allah dağına göre kar veriyor. :))

nimet

14 yorum:

Sardunya dedi ki...

Ben kör olayım sen de sağır:) Birbirimizi ağırlayıp duralım:))))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

öyle olmazsa hayat nasıl gerçer sardunyam:)))

nimet

kedi dedi ki...

Durun bende eksik kalmiiiim ayoll.
Gitti mi o güzelim saçlar şincik.
Ahh Kokoşluk zor işte bacım ne yaparsın.
Bi foto hakkımız, söke söke alırız Nimet Haaaanııım:)

CRESCENT dedi ki...

Körle yatan şaşı kalkar misali son bir iki yılda bende de ufaktan kokoşluk eğilimleri başladı ama ufaktan dedim, senin eline su dökemem :)))

Annelog Atölye dedi ki...

Yaşlandıkça ben de çok seviyorum kokoş olmayı:) Ayrıca saçlarımı ben de kestirdim nerdeyse kısacık. Güle güle kullan saçlarını Nimetçim, bak iyi fikir arada tersten giyip farklı modelde elbise de yaratılabilir:)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

biyonik:)) birisi resmimi çekerse koyarım tabi yan tarafa:))

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

crescentim evet evet sende bi ışık görmeye başladım ben:))) ama genç kızkende sen benden daha kokoştun sırayla:)))) zamanla eşitlencez sanirim.

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

annelog iyi oluyor ama değişiklik be:) ama elbisenin arkasını önüme, önünü arkama giymişim. yani arkada bir fiyonk vardi:)))))

nimet

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Saçları görecek miyiz? Kokoşluk iyidir bazen. Elbiseyi de düz giyersen çok güzel durur.:)) Nazan'a bayıldım yalnız. Kime diktiriyomuş ki?:))

anemon dedi ki...

merhabalar
anladığım kadarıyla sizde benim gibi kokoslardansınız o sacalr bizim gibilerin ellrinde neler cekiyor bir uzun bir kısa bir hanım hanım cık bir cılgıl modeller bir siyah bir sarı bir kızıl derken allh kolaylık versin bilzere bizm giblere

Adsız dedi ki...

bence iki gün sonra pişman olacaksın. Ta ki yıkayana kadar. Sonra bir bakçan kiiiiiii, oda neeeeeeeeeeee, bu ilkine benzemiyoooooo. Sonra bekle haftaları ayları ki uzasın. Ah siz kadınlarrrrrrrrrrrrrrrr

nimetin.blogspot.com dedi ki...

civciv he ya:))) naparsın süslü olmak zor anacım:))

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

isimsiz dostum:) mühim değil be. çünkü ben hep fön çektiriyorum:))

nimet

Adsız dedi ki...

aylık olarak ne kadar bir yekün tutuyor bu fön olayı. Yıla vurduğumuzda ne tutuyo? Saça yapılan bu yatırım köyüne yapılsa sanırım ilçe olurdunuz;=))))))))))