01 Nisan 2009

Nisan 1

Bugün Nisan birlerimin absurt şaka potansiyeli İbrahim Arkadaşım olmayınca rahat geldim. En azından tetikte bekleyecek bi mevzum olmayacaktı!! :))

Ama büyük söyledim herhalde gün bana şaka değil başka bişey yaptı. :)) İbrahimin şakalarını aradım vallahi.

Sabah geldim internet yok. ! Sistemler çalışmıyor. Vatandaş sinirli. Elemanlar yetersiz.!! Ben ANKAN annelerimin maillerine bakamıyorum!! :)) . vs. vs.
Bu arada bana göre en kötüsü maillerime bakamıyor olmamdı:)) Vatandaş beni hiç ilgilendirmedi:)) Biliyorum bencilim:))
Metro çalışması sırasında kablolar kopmuş. Güle güle internet.
Nisan 1.......

Eski temizlikçi firmasının görevi bitti yeni temizlikçi firması göreve başladı. Eski temizlikçi firmasının sahibi ve yeni firmanın sahibi konuklarımdı.
Fakat problem çıktı, eski temizlikçi firmasının sahibine 20 dakika bağırdım. Polis eşliğinde mahkemeden ayırdık.
Nisan 1........


Öğleden sonra internet gelince bi heves maillerimi açtım fakat kankam crescentimin ciğerimi yakan mailini okuyunca tokat yemiş gibi oldum.!!!!
Nisan 1........

ve ayrıca saçlarım fönlü değil!!!:))))
Nisan 1.........

Henüz gün bitmedi. Du bakali devamı nisan birlerim nasıl gelişecek.



Nimet

7 yorum:

özii dedi ki...

ehh be Nimetim bugüne mi toplanmışlar :(
Başka bir şeyler daha çıktı mı ?

NİLAY dedi ki...

VATANDASIN ONEMLI OLMASI GEREKIYORDU ASLINDA SIZIN ICIN..OZEL MAILLERINIZ YADA FÖNÜNÜZÜN DEGIL..KUSURA BAKAMYIN SIZE AH VAH DIYEMEDIM..ZATEN COK UZUN ZAMAN ARALIKLARI ILE YAZIYORSUNUZ..DEVLET MILLET DIYE GEREKTIGINDE FERYAT EDIYORSUNUZ AMA VATANDASIN DEGIL MAILLERINIZIN ONEMLI OLMASININ,ALTINI CIZE CIZE YAZMANIZI KINADIM..SIMDI BUNA DA SINIRLENIRSINIZ,DOSTLARINIZ DER KI,VAY ADİ VAY NASI YAZMIS VAY O KIM OLUYOR FALAN..ASLINDA ONLAR DA BENIM DUSUNDUGUMU DUSUNUR AMA KIMSE ESINE DOSTUNA YUZUNE SOYLEMEYEMEZ ISTE MAALESEF..SIZ OLSANIZ DERDINIZ, ISINI YAPACAGINA MAILLERINE UZULMUS DIYE AHKAM KESMEYE BAYILIR HERKES AMA KIMSE KENDI USTUNE ALINMAZ..IYI GUNLER DILERIM..

denizzeynep dedi ki...

nilaycım.. ağzına sağlık.. ne güzel yazmışsın.. tebrik ederim.. yanaklarından öperim... ama sana tek katıldığım konu nimetimin uzun aralıklarla yazması.. diğerleri senin hüsnü kuruntun :) sen bunlara takılma güzelim.. neşene bak..bak bahar geliyor..hayat güzel..

NİLAYY dedi ki...

MERHABA..BURASI, ADLI VE ADSIZ YORUMA ACIK OLAN BIR YORUM SAYFASI VE HAYATIN GENELINDE OLDUGU GIBI , BLOGLAR ALEMINDE DE,OLUMLU-OLUMSUZ ELESTIRILENIN OLMASI COK NORMAL EFENDIM..HUSNU KURUNTU YAPACAK BIR TANISIKLIGIM,DOSTLUGUM YADA DUSMANLIGIM YOK..ULKENIN BUYUK BIR KISMININ COK ZORLANDIGI VE ISSIZLIKLE KIVRANIP KURU EKMEK MUCADELESI VERDIGI BU GUNLERDE,CALISTIGI BIR ISI OLUP TA ISININ HAKKINI BAZEN YIYEBILENLERE SOYLEDIM BEN ONU,NIMET HANIMA DA BIR KASTIM YOK,NEDEN OLSUN KI..BENIM ISTEDIGIM,ISINIZ GUCUNUZ VARKEN,ISINIZIN HAKKINI VERMELI ,BLOGUNUZ VARKEN DE IHMAL ETMEMELISINIZ..KIZACAK DARILACAK BIR DURUM YOK..BUNU KIME SORARSANIZ BU BOYLEDIR..SAYGILAR,SEVGILER..

Unknown dedi ki...

neeeee fönlü mü değildi ????
işte bu olmadı be Nimetim :))))
diğerleri de küçük ayrıntı durmadım üzerilerinde dikkat edersen :)

NİLAYY dedi ki...

vaavv..cok ıncesınız..sessızce tepkı verıyorsunuz bana..2.yorumum hemen konmuşş..cok uzattım ben de ama degıl mı..haklısnız..uzmek ıstemedım kımseyı..tamam tamam okumaya devam..yalnız cook az yazıyorsunuz..daha cok yazıyor olmanızı ısterdım..tesekkurler sayın nımet..esenlıkler..

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

herşey de üstüste mi geldi be nimetim:))))