30 Eylül 2009

Öff... Pöfff...

Gidin kötü elektrikler gidin üstümden.. (Reiki hareketleriyle birlikte) :))

Bu aralar neye elimi atsam elimde kalıyor.

Böyle aksiliklerle süregelen hayatın içinde çaresiz hissettiğim günler sürekli kuvvet veren güce dualar okuyorum. Yakında nirvanaya ereceğim:)) Durum onu gösteriyor:))

Hazır ablamda ayetelkürsi yazan kolye hediye etmişken olayı derinleştireyim namaz kılmayı da öğreneyim diyorum. :))

Aslında Lise de namaz kılmayı öğrenmiştim ama yine de öğretmenime yaranamayıp zayıf almıştım:) Teyzemin aldığı rüşvet tavuklarda işe yaramamıştı.

Nerde yanlış yaptım hala bilmiyorum:)) Belki de ben sıranın üstünde secdeye gelirken etek boyum kısa gelmişti bilemiyorum:))

Canımın çokk çokkk sıkkın olduğu ve ilk defa herşeyi bırakıp gideyim diye düşündüğüm tek günümde bulunmak zorunda olduğum ortamdaki bayanlardan birisi "Nimet ben seni sessiz gördüm dur senin kötü elektriğini alayım" dedi. !!

Henüz o yıllarda reikinin ne demek olduğunu bilmeyen taşradan gelmiş saf bir kızdım :))

Fakat reiki uzmanının gayet ciddi bir suratla tepemde dikilip de ellerini başıma değdirmeden sıvazlama hareketi yapmaya başladığı andan itibaren acayip eğlendim. İşini gayet ciddi yaptığı için gülemedim ama bana çok komik geldi.
Tabi gülme kısıtlaması yüzünden benim gözler çakmak çakmak olunca seansın işe yaradığını sanan emekçi dostum çok mutlu oldu. Emeğe saygı babında işe yaradı numarası yapıp olaya devam ettim. :))

Şimdilerde böyle işlerimin ters gittiği zamanlarda hep o "napacak ki bana" tırsıklığımla önünde durduğum reiki anım aklıma geliyor. :))

Cahillik çok zor:))

Ben Anneannemin din dersinden geçeyim diye verdiği namaz hocası kitabını okumaya devam edeyim en iyisi. :))

Tekbirrrr.....


Nimet
En derininden

4 yorum:

denizzeynep dedi ki...

geçecek nimetim geçecek.. sen en iyisi yeni bir resime başla.. yeni bir kitap al oku.. yeni bir şey yap yani.. anladın di mi :)bak sayfayı da yenilemişsin..ohhhhh misss..

Unknown dedi ki...

oleyyyy...yorum yazmayıda öğrendim sayende....geçen gün seni düşündüm ve son düşüncemde şöyle oldu...seninle dost olmak ayrıcalık nimetim...yine döktürmüşsün güzel üslubunla...iyiki hayatıma girdin...herşeyin en güzeli senin olsun...engellere takılma hiç...seni seviyorum... ben şöyle malatyayıda bi fethedip geleyim bakalım :) sayfan güzel olmuş...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ayşegülüm:)) yeni bi tabloya başladım. Yeni bi kitap okuyorum. yok onlarda kesmedi başka kıpraşımlar içindeyim:)) du bakali:))

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

kız gülistan:)) hoşgeldin:) aman da aman yorum yazmayıda öğrenmiş benim gülistan hanımım:) sen hele bi malatyadan dön daha neler neler yapcaz seninle:) durmak yok yola devam:)

nimet