31 Ocak 2010

ceee....

Yazamıyorum aslında:)
İnternetimiz hepten yasaklandı:) Ben diyorum, bi gün beni de yasaklayacaklar diye de inanmıyosunuz değilmi:))
Hepimiz internetle doğmuşuz mübarek.
İnternet varken hiç işim olmazdı gibi ama şimdi yok ya günde en az on kere "bak internet olsaydı bakardık" diyorum:)

Neyse boşverelim şimdi bunları.

Ben pek yoğunum bu aralar.

Annemler Ankara'ya kesin dönüş yaptılar. Daha geldiklerine alışamadan Temelliye ev yaptırıp tavuk beslemek istediklerini öğrendim.!!!! Du bakalım henüz olayı didikleyedim. :)

Kardeşim 20 Şubatta evleniyor. :) Yok bize hiç zahmeti olmadı. Herşeyini kendi başına halletti, 20 Şubatta nikahım var buyrun gelin dedi.!!!:))

Üniversite sınavına giriyorum. Yeniden okuyacağım. Ciddi söylüyorum. :)))
Henüz ilk önce YGS ye mi LYS ye mi gireceğimi bile öğrenemedim ama ben yine de ders çalışıyorum. Hatta pek de zevkli çalışıyorum.
Şöyle bizim mahkemenin hizasında sınavlarına rahatça gidip gelebileceğim bi yeri yazıp kendime yeni eğlence alanı yaratmak niyetim ama teyze halimle ne kadar hazırlanacağım bakalım hep birlikte görecez :)

Sosyal hayata son sürat devam tabiki:)
En son ANKAN dostlarımla bize özel bir mekanda "dansöz" konulu bir parti düzenledik. :)) Etrafta bizi seyreden erkek sinek varmı tedirginliği yaşamadan göbek atma lüksü süper bişey:)) Ama en güzeli mekanda şömine vardı. Har har yanan şöminenin önünde ateşi seyrederek bir kadeh şarap içtim ya daha ölsem de gam yemem!!
Tamam şarap olmasa da olur. Sadece ateş ve minder kombinesi de yeter canım :)

Crescentimin Dıy (doğrumu yazdım bilmiyorum!!) projeleri yüzünden bi de arada el ürünü bişeyler yapmaya çalışıyorum. Bunun sonu dikiş dikmeye kadar gidecek sanırım:)))

Bu da kızımdan; :)

Nazan büyüdüğün zaman ne olmak istiyorsun.

Nazan: Ben henüz tanınmamış bir ünlüyüm !!!


Nimetim

3 yorum:

cenebaz dedi ki...

Nimetim, gözünaydın, annenler yakınına gelmiş. kardeşini de şimdiden kutlarım, bir yastıkta kocasınlar(gerçi artık herkesin yastığı ayrı)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

cenebazim tesekkurederim. isyerinde blog sayfalari yasaklaninca boyle evde çoluk çocuğun elinden kapa kapa ancak bu kadar iştirak edebiliyorum blog sayfalarına:))))

nimet

CRESCENT dedi ki...

Gidecek gidecek dikiş dikmeye kadar gidecek:))